Preturi

preturi

Hai sa vorbim despre bani. Dar pana atunci, vreau sa va spun ce va pot oferi eu:

O sa primiti cele mai senzatie amintiri capturate. Se zice ca “nothing lasts; only photos are the ones that last”, deci e foarte important sa va alegeti fotograful cu care voi considerati ca aveti cel mai fain vibe. E important sa ne distram si sa ne simtim bine cu totii.

Fotografiile pe care le facem impreuna o sa dea algoritmii de pe Instagram peste cap si ca prietenii si familia o sa va considere absolut MI NU NATI!

Ma voi da peste cap ca sa stiu ca voi sunteti bine si ies pozele pe care voi vi le doriti.

Imi doresc mult sa ne cunoastem la o cafea (fie ea si virtuala) ca sa vad ce va doriti cu adevarat si sa putem face un plan ca tot ce ati visat pentru evenimentul vietii voastre sa se intample.

Eu nu sunt aici doar ca sa va ofer niste servicii. Sunt aici ca sa va ofer o experienta, iar aceasta experienta sa fie una linistitoare si entuziasmanta. Vreau sa facem echipa buna. De aceea pentru mine e foarte important sa va ascult si sa va ofer cea mai tare experienta a vietii care o sa ramana imprimata atat pe hartie, cat si in gandurile voastre cu drag.

Imi doresc sa va fiu camarad in toata calatoria asta pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata voastra, de aceea imi pun tot sufletul si pasiunea in munca mea ca toata lumea sa fie fericita.

Daca inca nu te-ai hotarat in privinta mea, te invit pe pagina de “Portofoliu” sau “Blog” sa imi descoperi mai mult stilul fotografic si ce viziune am.

Iar daca te-ai convins, hai sa-ti arat ce oferte de pret am ca sa nu iti pierd timpul la telefon, email sau la cafea incercand sa te conving atunci de preturile mele. Nu vreau sa iti fiu omul de vanzari ci vreau sa fiu transparent cu tine inca dinainte de a intra in contact:

Oferta

Fotografii nelimitate. Fiecare eveniment e unic in felul sau, prin urmare, o limita nu poate fi impusa, cu cat mai distractiv si activ e evenimentul, cu atat mai multe poze. Totul tine de energia nuntii si felul in care e organizata, insa noi o sa ne distram si o sa facem multe poze faine;

Fotografiile vor fi livrate in format digital pe o platforma cloud in care vor fi stocate fotografiile de unde le puteti descarca si le puteti impartasi cu familia, prietenii si invitatii si vor ramane stocate timp de 1 an;

Fotografiile vor fi livrate si pe un stick de lemn intr-o cutie de lemn, ambele gravate personalizat.

1250 EUR

Oferta

Aceleasi lucruri ca in oferta Standard, plus un album foto de 30x30cm cu 20 de pagini;

O sedinta foto dupa nunta (aka “Trash the Dress”) intr-o locatie superba pe care o alegeti voi (sunt deschis pentru orice locatie, incluzand in afara Romaniei) sau intr-o locatie pe care o alegem impreuna.

1550 EUR

Servicii

Sedinta foto trash the dress: 200 EUR

Sedinta foto save the date: 150 EUR

Cununie civila + sedinta foto: 300 EUR

Mai ai si alte curiozitati?

Pe aceasta pagina am adunat intrebarile frecvente pe care le au de obicei mirii si raspund punctual la fiecare dintre ele.