Întrebari frecvente

Sunt sigur ca aveti o groaza de indoieli si intrebari.

Pe aceasta pagina voi incerca sa raspund la toate.

 

Dar cel mai bun mod prin care pot raspunde la toate intrebarile voastre este printr-un apel video. Mi-ar placea sa aud despre cum va imaginati nunta voastra perfecta.

Ce se intampla daca e vreme naspa?
Read More
Vremea devine tot mai schimbatoare si nu putem prezice sau planui cu mult timp in urma sa avem parte de cea mai frumoasa zi in an. Insa un lucru e clar, fotografii faine se pot face pe orice vreme, asa ca nu va lasati descurajati de faptul ca ar putea ploua. Ba chiar ar iesi niste fotografii wow pentru ca pana la urma, cat de des vedem pe internet fotografii cu doi indragostiti in ploaie? Si nici nu ma deranjeaza si nici nu as taxa in plus daca va hotarati sa facem in alta zi, atata timp cat decidem impreuna o alta data in care eu sunt disponibil.
Poti sa ma “photoshopezi”? “Poti sa ma faci mai slaba/ mai grasa/ sa imi pui tastatura qwerty pe abdomen?
Read More
Stilul meu principal de a fotografia se bazeaza pe naturalete pentru ca asa privesc si asa iubesc eu lumea si natura. Cu micile ei imperfectiuni. Din pacate traim in era in care toata lumea isi face fotografii cu filtre de instagram, tik tok si snapchat unde la un click distanta aceste filtre iti modifica fata, tenul si greutatea. Eu ma concentrez sa ofer coloristica, luminozitate, contrast si o calitate buna a imaginilor.
Pot primi fotografiile needitate/ RAW?
Read More
Imi pare rau, dar acest lucru nu este posibil.
Ne poti ajuta cu alegerea locatiei?
Read More
Ooo daa! Ba chiar mi-ar placea tare! Imi place aventura si imi place procesul de a alege locurile in care sa surpind emotie. Count on me.
Cum functioneaza procesul de contractare?
Read More
Dupa ce completati formularul de la “Contact” si ne vedem sa discutam toate detaliile si sa ne asiguram ca avem chimie, un contract va fi intocmit, fizic sau digital, iar contractul intra in vigoare odata cu plata taxei de rezervare a datei. Urmand ca mai apoi, la finalizarea evenimentului in sine, restul platii se face fie pe loc, fie intr-un termen de maxim 5 zile de la finalizarea acestuia prin transfer bancar.
Ne putem increde in tine/ firma ta? Ce garantie avem ca iti duci la bun sfarsit sarcina si nu pleci cu banii?
Read More
In contractul pe care il semnam este mentionata firma pe care o administrez si se semneaza bilateral intre mine ca adminsitrator al firmei si client. Odata semnat si facturat avansul (taxa de rezervare a datei), evenimentul va fi facturat si tot procesul va fi legal si inregistrat in contabilitate. Daca te intereseaza validitatea firmei pe care o administrez, poti verifica CUI/CIF: 43549909 pe numele de Huntler Digimedia SRL.
Faci si sedinte foto de familie?
Read More
Tot ce tine de iubire si familie, da!
Fotografiez continut si pentru branduri?
Read More
E un lucru de care sunt interesat si as vrea sa pot sta la o discutie ca sa vedem daca pot satisface nevoile brandului cu stilul fotografic pe care il am.
Cat timp dureaza pana imi primesc fotografiile?
Read More
Pentru nunti, termenul maxim este de 60 de zile, iar daca nu le primiti in 60 de zile, va voi returna toti banii inapoi. Iar pentru sedinte foto de cuplu, botezuri, save the date, trash the dress, in maxim 30 de zile.
Cum vor fi fotografiile livrate?
Read More
Fotografiile vor fi livrate printr-o platforma digitala de cloud sharing. De acolo le veti putea descarca si impartasi galeria cu prietenii si familia. Fotografiile vor fi disponibile pe acea platforma pentru un an. Dupa un an, sunteti singurii responsabili sa aveti fotografiile, eu nu voi mai raspunde de ele dupa aceea. • Am facut o galerie separata ca sa vedeti cum arata platforma in care voi livra fotografiile. • Click aici pentru a vedea galeria.
Oferi si printuri de albume, tablouri, fotografii de orice dimensiune?
Read More
Sigur ca da. Impreuna cu colegii mei, putem face orice va doriti.
Previous
Next