ovidiu oni phorographer

Despre mine

about me

Sunt fotograf de nuntă și familie, mai pe scurt, fotograf de iubire. Am început să fotografiez cupluri în anul 2014, însă până anul trecut am luat o pauză de 3 ani și am revenit în domeniu cu un dor nebun de a surprinde emoții. Mi-a fost foarte dor și după ce am încercat toate ramurile din fotografie, de la cea de produs, până la fashion, acea pauza de 3 ani mi-a oferit liniștea necesară ca să descopăr cu adevarat ce iubesc să fotografiez – “dragoste”, “familie”, “zâmbete”. Cred că esența în acest domeniu este iubirea.

Din iubire fotografiez, iubire îmi place să surprind. Consider că orice om este mai fericit atunci când oferă și când primește iubire, iar eu să am oportunitatea să cunosc atât de multe povești de iubire, mă umple de entuziasm și îmi oferă energie pentru a surprinde cele mai frumoase emoții ale voastre, să mă distrez cu voi, să împărtășim povești frumoase, să învățăm și să devenim prieteni.

Iar dacă lumea vă consideră niște ciudați, WELCOME TO MY WORLD! Sunt aici să facem cu toții senzație și să surprind energia voastră nebună. Iar dacă sunteți prea liniștiți, I GOT YOU COVERED! Întotdeauna capul meu agitat mai are nevoie de o pauză, așa că, oricare din acele variante ați fi, vă pot îmbrățisa cu mare drag energia atât cu sufletul cât și cu camera foto!

Sunt un introvertit înnăscut, însă de-a lungul timpului m-am scos din zona mea de confort ca să pot comunica mai eficient și ca să vezi, acum cu comportamentul meu energic de mai-nou-extrovertit, pun la fel de mult suflet, pasiune și liniște în munca mea ca un om introvertit.

Iubesc foarte mult să călătoresc și am vizitat deja 23 de țări. Încerc să mențin numărul de țari vizitate la egal sau cel putin cât vârsta mea. Am locuit și în Turcia, iar acolo, diversitatea culturală și religioasă m-a facut mult mai înțelegator față de originile oamenilor. Ador să explorez culturi noi și oameni diferiți de la care pot învăța câte ceva. Îmi place să călătoresc atât singur, ca să mă descopăr pe mine, dar și cu alte persoane ca să ne descoperim unul pe celălalt și să gustăm împreună din culturile cu care interacționăm.

Visul meu este să pot face fotografii in cele mai spectaculoase locuri de pe planetă alături de cupluri dornice de aventură. Dacă aveți intenția de a fi fotografiați în locurile pe care le-ați vizat, ați venit în locul potrivit.